אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Bakery - בייקרי

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

הממולאים של הדליקטסן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 13.12.18

אם יש לכם פלפלים ממולאים כמו אלה, יש לכם ארוחה - החלבונים והפחמימות כבר בפנים. הוסיפו לזה סלט רענן שקצצתם הרגע, וכוס יין (אולי גם פרוסה...

צ'ורוס טבעוני לחנוכה

כתיבה וצילום: אולגה טוכשר / 29.11.18

הצ'ורוס, קינוח ספרדי מטוגן ומושחת, זוכה לעדנה מיוחדת בעידן האינסטגרם - ואין מתאים ממנו לחנוכה. במקור הוא מכיל ביצים ולעיתים גם חמאה. כאן...
פאי המרנג לימון של ג'יימי אוליבר הוא קינוח פשוט ומושלם. בצק פריך, קרם לימון וציפוי מרנג - איזה שילוב נהדר. וכמקובל אצל "השף העירום",...

סאקה: סיפור אהבה יפני

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 01.11.18

החיבה הישראלית ההולכת וגדלה לאוכל אסיאתי, פסחה משום מה על ארון המשקאות של המטבח המרתק הזה. דווקא משום כך, טוב לגלות מקום שהחליט להרים את...

טרטר בקר שתוכלו להכין בבית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 18.10.18

מנות עיקריות, דרמטיות או מנחמות ככל שיהיו, תמיד מנוצחות על ידי הגודל של עצמן, כי כמה פעמים אפשר כבר לאכול את אותו הביס? אנחנו הרי...

עוגת פולנטה לימון של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 04.10.18

זוהי עוגה מיוחדת ומפתיעה שקשה שלא להתאהב בה. אוורירית אך עסיסית, רכה אך גם מעט מחוספסת, בעלת שילוב לא שגרתי של טעמים ומרקמים ותהליך הכנה...

בריקסטון: פנינה בדרום לונדון

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 20.09.18

בריקסטון, שכונה ותיקה בדרום לונדון שידעה הרבה עליות ומורדות, עברה בעשור האחרון תהליך מואץ של התחדשות שהפך אותה לאחד האזורים היותר...

רייס פודינג טבעוני

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.09.18

השימוש בחלב קוקוס מעניק לו ניחוח אסיאתי, השילוב עם פירות קיציים מוסיף לו חמצמצות קלילה, וביחד מתקבל אחד הקינוחים הפשוטים והמהנים שיצא לכם...

כריכים לשנת הלימודים החדשה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 30.08.18

אז מסתבר שבעוד שאנחנו ההורים, צוהלים על חזרתם של ילדנו למסגרות החינוך, אצלם מתגבשת התובנה (הקשה) שסוף החופש הגיע. שיטה בדוקה להמתיק את...

מיוחד לראש השנה: טארט תפוחים שוויצרי

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 23.08.18

רשימת המצרכים קצרה, ההכנה פשוטה, וניחוחות האפייה שלו יחממו כל לב וימלאו אותו בציפייה. האיזון המושלם בין חמיצות ומתיקות ובין הקרום הפריך...

הקרפלך של סבתא

טל סיון-צפורין / 16.08.18

גם אם אתם לא זוכרים את הקרפלך כמאכל ילדות אהוב, יש סיכוי טוב שיפתיעו ויעוררו בכם זכרונות של בית ושל שולחן חג, ושל סבתא שבודקת שהשארתם...

קו קו אה אה!

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 10.08.18

גלידה היא תענוג שמאחד את מאווייהם של ילדינו ביחד עם זיכרונות הילדות המתוקים ביותר שלנו, כשהיינו בגילם. הנה כמה רעיונות לשלב בין טעמים...
273 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions