אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Bakery - בייקרי

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

טעימה מאמיליה רומאנה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.04.18

האיטלקים אמנם לא ידועים כבעלי הישגים גדולים בתחום הפטיסרי, אבל לתערוכת המתוקים Sigep שמתקיימת ברימיני כדאי בכל זאת להגיע. ואם כבר מגיעים...

כמו לפני 70 שנה - תפוחי עץ מסוכרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.04.18

קחו תפוח, שימו אותו על מקל. ככה פשוט. מכאן הכל מתחיל. זרם הזכרונות שיציף אתכם מעכשיו הוא כבר לא באחריותנו.

עד העונג הבא

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.04.18

לא חסרים מתכונים לעוגיות שוקולד, אבל עוגיות הפאדג' של הבייקרי ניצבות בשורה הראשונה ומשלבות טעם נהדר ופשטות. הבונוס - הן ללא גלוטן וממש...

עוגיות אמרטי: אגוזים ושקדים, בלי טיפת קמח

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 29.03.18

האמרטי הן עוגיות פלאיות שעשויות אגוזים, שקדים, סוכר וחלבונים - בלי טיפת קמח, ולכן הן גם מתאימות מאד לפסח, אבל אתם תהנו לאכול אותן כל...

כוכבי הסדר: משמשים ממולאים בבשר טלה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 22.03.18

זוהי מנה חגיגית ונהדרת שתמיד קוצרת שבחים. דווקא על רקע ההכנות הקדחתניות לחג, מילוי משמשים מתברר כמטלה מרגיעה ומספקת, והתוצאה תמיד מצדיקה...

מתכון למרק חמד של בלולו

צילום: עידית בן עוליאל / 14.03.18

חמד הוא מרק מצרי חמצמץ, שמתובל בהרבה עשבים טריים ושתמיד כיף לפתוח איתו ארוחת חג. במתכון של השף רונן בלולו הוא כולל גם אוסובוקו טלה, אבל...

אחד מי יודע

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 08.03.18

פסח הוא חג שמעורר זיכרונות ומציף רגשות שקשורים לטעמי-ילדות. לכן כשרציתי להבין את נפש האדם שמאחורי המנות בתפריט פסח של ה "דליקטסן", החלטתי...
חגיגת ה "אוקטוברפסט" הבווארי, היא סיבה מצוינת לעשות קצת סדר על מדפי הבירות שלנו ולגלות סוגים נהדרים של בירות שילוו נהדר מיני נשנושים, או...

אושר: גלידת וניל ובראוניז שוקולד

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 28.09.17

את קינוח הגלידה המושלם הזה תוכלו למצוא בגלידריה Creme (קרם), והוא בפירוש משתייך לקבוצה הקצרה של הדברים ששווה לצאת בשבילם מהבית. אבל אם יש...

ארוחת בוקר של אלופים

טל סיון-צפורין / 15.06.16

את ארוחת הבוקר הזו אתם יכולים להכין ולאכול בפיג'מה, וזו רק אחת הסיבות לכך שהיא כה מושחתת
13 פריטים
לעמוד
עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions