אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Bakery - בייקרי

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

עוגת פולנטה לימון של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 04.10.18

זוהי עוגה מיוחדת ומפתיעה שקשה שלא להתאהב בה. אוורירית אך עסיסית, רכה אך גם מעט מחוספסת, בעלת שילוב לא שגרתי של טעמים ומרקמים ותהליך הכנה...

בריקסטון: פנינה בדרום לונדון

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 20.09.18

בריקסטון, שכונה ותיקה בדרום לונדון שידעה הרבה עליות ומורדות, עברה בעשור האחרון תהליך מואץ של התחדשות שהפך אותה לאחד האזורים היותר...

רייס פודינג טבעוני

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.09.18

השימוש בחלב קוקוס מעניק לו ניחוח אסיאתי, השילוב עם פירות קיציים מוסיף לו חמצמצות קלילה, וביחד מתקבל אחד הקינוחים הפשוטים והמהנים שיצא לכם...

כריכים לשנת הלימודים החדשה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 30.08.18

אז מסתבר שבעוד שאנחנו ההורים, צוהלים על חזרתם של ילדנו למסגרות החינוך, אצלם מתגבשת התובנה (הקשה) שסוף החופש הגיע. שיטה בדוקה להמתיק את...

מיוחד לראש השנה: טארט תפוחים שוויצרי

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 23.08.18

רשימת המצרכים קצרה, ההכנה פשוטה, וניחוחות האפייה שלו יחממו כל לב וימלאו אותו בציפייה. האיזון המושלם בין חמיצות ומתיקות ובין הקרום הפריך...

הקרפלך של סבתא

טל סיון-צפורין / 16.08.18

גם אם אתם לא זוכרים את הקרפלך כמאכל ילדות אהוב, יש סיכוי טוב שיפתיעו ויעוררו בכם זכרונות של בית ושל שולחן חג, ושל סבתא שבודקת שהשארתם...

קו קו אה אה!

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 10.08.18

גלידה היא תענוג שמאחד את מאווייהם של ילדינו ביחד עם זיכרונות הילדות המתוקים ביותר שלנו, כשהיינו בגילם. הנה כמה רעיונות לשלב בין טעמים...

בולנז'רי ופטיסרי על גבעת מונמרטר

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.07.18

בבוטיקי הפטיסרי והבולנז'רי של גבעת מונמרטר אפשר למצוא הרבה קינוחים ומאפים קלאסיים, וגם כמה יצירות ייחודיות של שפים עטורי פרסים, בגט שנבחר...

מונמרטר, בורדל של מתוקים

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 19.07.18

אל תבזבו זמן רב מדי על האטרקציות התיירותיות של מונמרטר. דווקא ברחובות הצדדיים של הגבעה הקסומה אפשר למצוא את האוצרות האמיתיים - גרמי...

חגיגה פלורנטינית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.07.18

עוגיות פלורנטין הן עוגיות קלאסיות עשויות בצק פריך שמצופה בשכבה של שקדים פרוסים וקרמל רך. ההכנה אמנם דורשת דיוק בכמויות ובטמפרטורות, אך...

שוקולד פולק

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 21.06.18

גיא פולק, השף הראשון של הקופי בר, חתום על הקינוח הקייצי והנוסטלגי הזה: מוס שוקולד עשיר במיוחד שמוגש כשהוא כמעט קפוא, על רוטב וניל סמיך....

אצל ארז במתת

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.06.18

לקחנו את מנהלי המטבחים של קבוצת R2M לצפון, ליומיים של מנוחה, השראה, היכרות עם חומרי גלם מקומיים, ועבודה על תפריטי הקיץ. במתת, קילומטר...
268 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions