אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Bakery - בייקרי

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

קרא אגא - פרגיות יפניות בטמפורה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 04.07.19

קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי...

טארט פטיסייר גבינה ומשמשים בהל

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 20.06.19

העונה הקצרה ממילא של המשמשים הולכת ומתקצרת בשנים האחרונות. ועכשיו, רגע לפני שתיאלצו להיפרד מהם לשנה שלמה, זה בדיוק הזמן הנכון להכין את...

פסטייה פטה ומנגולד לשבועות

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 06.06.19

הפסטייה של הדליקטסן היא מאפה פילו פשוט שמורכב משמונה מצרכים בסך הכל (וגם זה כשסופרים את הפלפל והמלח), ולמרות זאת מדובר במעדן. טל...

מתכון לעוגת הגזר של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 30.05.19

עוגת הגזר של הבייקרי גם נראית נהדר, גם רכה ואוורירית, וגם די פשוטה להכנה (בהנחה שיש לכם מיקסר). חסרונות? ללא ספק טעימה מדי וריח האפייה...

שלושה ימים בנאפולי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 16.05.19

רוב האנשים מגיעים לנאפולי בדרך למקום אחר. נגיד, בדרך לנופים עוצרי הנשימה של חוף אמלפי. או כמו טל - בדרך לעיירה קטנה שבה, כך נטען, מכינים...

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 25.04.19

עוגיות שוקולד צ'יפס הן מסוג הדברים שיש עליהם קונצנזוס, פשטות מנצחת שמשלבת טעם נהדר והכנה פשוטה. הנה לפניכם מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס...

מאסטר שי

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 09.04.19

תם עידן הוואזה והבונבוניירה: אם יש לכם בני משפחה או חברים שאוהבים אוכל, כלי מטבח מעוצבים או אפילו את הניקיונות לפסח, אתם מוזמנים להפתיע...

מפריז לתל אביב דרך הרי יהודה

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 04.04.19

מהקופי בר בתל אביב ועד ליקב פלם: סיפור בשלוש תחנות ושש מנות שעטופות באהבה בשישה יינות נהדרים שכאילו נולדו ונועדו ללוות אוכל

מרק אפונה שמחמם את הלב

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 27.03.19

רגע לפני שנפרדים מהחורף, כשהאביב כבר מעבר לפינה אבל בערב עדיין קר ומתחשק בעיקר להתכרבל, זהו זמן טוב להתפנק עם מרק. מרק מהביל, סמיך ועשיר,...

קווין אמאן - המאפה הברטוני שכבש את פריז

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 14.03.19

הברטונים טוענים שמדובר במאפה הטוב ביותר בעולם, והקווין אמאן אכן זוכה לא רק לפופולריות גדולה אלא גם למעמד מיוחד. המאפה עתיר החמאה והקרמל,...

טעם של בית צרפתי: קיש לורן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 28.02.19

רוב האנשים, בעיקר אלו שאינם צרפתים, כנראה לא חושבים מייד על קיש לורן כשמדברים איתם על "טעם של בית". אבל ריחות האפייה של המאפה הצרפתי...

ולנטיינס דיי בעיר הרומנטית בעולם

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 14.02.19

עם סיום חגיגות השנה האזרחית החדשה, שוקעים הפריזאים לתוך שגרת חורף אפרורית ועגומה. היא נשברת בחגיגות יום האהבה - רגע לפני חופשת החורף...
290 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions