אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Bakery - בייקרי

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

אחד מי יודע

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 08.03.18

פסח הוא חג שמעורר זיכרונות ומציף רגשות שקשורים לטעמי-ילדות. לכן כשרציתי להבין את נפש האדם שמאחורי המנות בתפריט פסח של ה "דליקטסן", החלטתי...

מאזה: 120 שנה של שקדים מקורמלים, נוגטין ופרלינה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 01.03.18

במעבדת המתוקים של מאזה במונטרג'י, מאה קילומטרים דרומית לפריז, הופכים קרמל ושקדים לנוגטין ופרלינה בעבודת יד, בשיטות שלא השתנו במאות השנים...

וְאִמְרוּ הַמַן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 22.02.18

אוזני המן, בואו נודה בכך, הן (בדרך-כלל) עוגיות יבשות ומתסכלות עם שם קריפי, שהחיבור לפורים העניק להן יתרון לא הוגן בתחרות על הנוסטלגיה....

פסטה Rummo, בשני רטבים נהדרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 15.02.18

בימי חמישי לאורך כל חודש פברואר נציע בדליקטסן טעימות של מוצרים איטלקיים נבחרים, בצירוף המלצות, מתכונים, בירות והנחה של 15% על מגוון...

כמו בקופי בר: מתכון לפסטה פויו

מאת: רויטל כהני / 08.02.18

בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן...

שולחן לשישה

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 01.02.18

לך תאכיל את המשפחה כשדווקא היום לא מתחשק לך לבשל... ניר קיפניס במעשה שמתחיל בבלוק-קולינארי ונגמר כשכל המשפחה מחייכת מסביב השולחן

המתכון בידינו: מאפינס אוכמניות של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 25.01.18

מאפינס האוכמניות הם מהמאפים האהודים והמבוקשים ביותר של הבייקרי. אם זה בגלל הטעם, המרקם, המראה או כי הכל נראה מבטיח יותר כשיש אוכמניות...

מסע בעקבות המתוקים של יפן

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 18.01.18

טוקיו היא עיר שמציעה שפע בלתי נגמר של חוויות, בתחומים רבים ובכלל זה בתחום הקינוחים. תמצאו בה חנויות של השף פטיסיירים הנחשבים ביותר מפריז,...

פריזאית ביפן - מסע בעקבות המתוקים

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 11.01.18

עולם המתוקים היפני שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים. הממתקים היפניים מתבססים על חומרי גלם כמו אורז, אזוקי ותה ירוק, בטעמים ומרקמים מפתיעים....

חפץ, חיים

ניר קיפניס / 04.01.18

אנחנו "אוכלים עם העיניים", נותנים להוויה לעצב את ההכרה וחווים את החיים כחוויה אסתטית. ניר קיפניס, גבר-ביתי, מצא בדליקטסן את הפרטים...

הבהלה לסילבסטר

עדי פרי / 28.12.17

מה יש בו בערב השנה החדשה שמוציא אנשים מגדרם או מהבית, ועוד בערב יום ראשון? Haven't the Jewish people suffered enough?

ארוחת שישי בארגז דליקטסן

כתיבה: טל סיון-צפורין צילום: עידית בן עוליאל / 21.12.17

זכרונות ילדות עולים וצפים בארוחות שישי, מזכירים ריחות וטעמים שאינם עוד. כמה נעים שאפשר לרכוש קצת זכרונות בקופסאות, לקחת הביתה, לפרוק...
290 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 2
    2. 3
    3. 4
    4. 5
    5. 6
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions